Gezocht! Ondernemende mensen voor een (gratis) intuïtief coachtraject.

Ondernemende mensen? Dat zijn voor mij niet alleen mensen met een eigen bedrijf. Ondernemers kunnen in mijn optiek ook heel goed voor een werkgever werken, binnen het bedrijf hun eigen verantwoordelijkheden hebben, heel betrokken zijn en hun eigen ideeën nastreven.

Als jij je ondernemer voelt of de ambitie hebt om dat te zijn, dan is deze vraag voor jou.

Wil je meer ondernemen vanuit je hart en intuïtie? Ben je toe aan een volgende stap? Loop je voor je gevoel tegen beperkingen aan? Heb je behoefte aan inspiratie?

Voel je je aangesproken door deze vragen?

Op zoek naar 2 ondernemers!
Voor mijn opleiding tot intuïtief coach bij IMC mensontwikkeling ben ik op zoek naar 2 ondernemers met een coachvraag die met mij de uitdaging aan willen gaan.

Als intuïtief coach ga ik er vanuit dat de antwoorden op de vragen al in jou aanwezig zijn. Door naar de verschillende lagen in jou te kijken gaan we op zoek naar antwoorden en inzichten en help ik je verbinding te maken met je intuïtie. Tijdens de coachgesprekken kan ik gebruik maken van een aantal intuïtieve werkvormen, zoals vloerankers, een chakrapad, Voice Dialogue, een bloemlezing etc.

Wat houdt het precies in?
Het coachtraject bestaat voor de opleiding uit 3 coachgesprekken van ongeveer 75 minuten. Dit coachtraject is kosteloos, omdat ik nog lerend ben.
Belangrijk is dat je de komende 3 maanden ruimte in je agenda hebt voor de coachgesprekken en mogelijk huiswerk. Daarnaast is het belangrijk dat je bereidt bent om voor deze coachgesprekken naar Leiden/Alphen aan den Rijn te komen.
Omdat dit coachtraject een oefentraject voor mijn opleiding is, zal ik je vragen om te reflecteren op je eigen en mijn proces na ieder gesprek en het gehele traject.

Contact
Lijkt het je leuk om samen met mij dit pad te bewandelen? Neem gerust contact met me op voor meer informatie. info@puurmart.nl of 06-83598445.