Feest! De 1e inspiratieworkshop voor ondernemers staat gepland! Kom je ook?

Feest! Want de eerste ondernemers inspiratieworkshop staat gepland!
Als coach voor ondernemers wil ik je graag bewuster maken van je innerlijke kracht, je intuïtie, je talenten en je valkuilen. Ik geloof dat hoe bewuster je hiervan bent, je op een energiekere manier aan de slag kan met je dromen, plannen en zo kun je ondernemen vanuit mogelijkheden.

Leer ‘de ondernemer in jou’ kennen
In de workshop ‘de ondernemer in jou’ leer je jezelf als ondernemer kennen, wat je tegenhoudt en juist verder brengt en krijg je de mogelijkheid om van je valkuil je inspiratiebron te maken. Door middel van soulcollages en schrijfopdrachten laat je je hart spreken. Deze workshop geef ik samen met Jikke Visser, Animoso. Dit alles op een plek waar de zee alles wat je wilt loslaten mee neemt, het strand! Je bent van harte welkom als ondernemer en natuurlijk ook als je een plan hebt van start te gaan.

Meer informatie en aanmelden?
Hier vind je informatie over deze inspiratieworkshop.
Voor meer informatie en aanmelden, neem gerust contact op.