Jij goed in je vel, dat werkt door in je bedrijf

Herken je dat? Als jij goed in je vel zit, dan werkt dat door in je bedrijf.
Deze week sprak ik een deelnemer die mee heeft gedaan met de inspiratieworkshop ‘de ondernemer in jou’ op 12 juni. Ze vertelde dat ze naar de workshop kwam met het idee dat ze er met een hele lijst ‘to-do’s’ vandaan zou komen en zou gaan vechten voor haar bedrijf.
Echter het tegenovergestelde gebeurde. Tijdens de workshop ging ze in zien dat ze juist los mocht laten, in plaats van vechten. Dat ze de touwtjes wat mocht laten vieren.
Los van alles mocht ze naar zichzelf kijken.

Gun jezelf een doorbraak
Achteraf gezien was dat voor haar een startpunt om beter voor zichzelf te gaan zorgen en zo kwam ze steeds beter in haar vel te zitten. Hierdoor werkt ze met andere energie in haar bedrijf en dat werpt ook andere vruchten af.
Bijzonder dat dat zo werkt en iedere keer sta ik er weer van te kijken dàt het ook echt zo is. Als jij goed in je vel zit, dan werkt dat door in je bedrijf.
En vaak is daar een doorbraak voor nodig. Dat kan groots zijn door een rigoureuze verandering in je leven, maar vaak is die doorbraak heel klein.
Het heeft te maken met of je het jezelf gunt. Gun je het jezelf om even stil te staan? Echt voor jezelf te zorgen? Dat is een begin van heel veel moois. Je kunt met meer vertrouwen naar de toekomst kijken.
Heel mooi en bijzonder vind ik het om dit soort processen te volgen en begeleiden.

Tip 1
Dus lieve ondernemers die het beste uit zichzelf willen halen…
Tip 1 van mij is: Zorg goed voor jezelf, neem de tijd en gun jezelf een doorbraak.

19 oktober geven Jikke en ik weer de inspiratieworkshop ‘de ondernemer in jou’. Hier lees je er alles over.