Tijdmachine

“Vind je het spannend?” wordt mij nu geregeld gevraagd. Het gaat over mijn operatie. Over 2 weken wordt er het een en ander aan mijn onderbenen versleuteld en daarna zit ik eerst een periode in het gips met beide benen. Daarna mag ik opnieuw leren lopen.

‘Even’ een was in de wasmachine
Ik merk dat ik vooral van dag tot dag leef en geniet van alle dingen die nu zo vanzelfsprekend zijn.
Even de hond uitlaten. Even op de fiets naar de stad. Even een yogalesje. Even met de auto naar mijn ouders. Even snel achter mijn computer duiken voor een mailtje naar een klant. En ja.. ook even een was in de wasmachine. Vooral dat ‘even’ ga ik heel erg missen. Want ik weet uit ervaring dat die vanzelfsprekendheid ‘even’ weg gaat vallen. Het ‘even’wicht wordt verstoord.

Tijdmachine
Dus vind ik het spannend? Ken je dat gevoel dat je je er bewust van bent dat dit een begin is van een proces, bijvoorbeeld bij de start van je bedrijf of nieuw project,  en dat je zo graag even een tijdreisje zou willen maken naar over een jaar? Gewoon even om te kijken hoe je er dan bij zit. Of in mijn geval.. hoe ik er dan bij loop.

Vallen en weer opstaan
Hoe ga ik reageren op vallen en weer opstaan en weer vallen en weer opstaan? Ik zie het als een uitdaging en tegelijk vind ik het dus ook heel spannend. Want ik weet dat ik weer ga lopen.  Ik weet dat dat een heel proces gaat zijn. Wanneer en hoe? Tja.. ik heb geen tijdmachine. Dus mag ik vertrouwen dat het komt wanneer het komt.

Misschien is lopen wel niks voor mij
Op Facebook deelt een lieve coachcollega vandaag een quote van ‘Omdenken’.
‘Als een kind leert lopen en 50x valt, denkt het nooit; misschien is lopen wel niks voor mij.’

Deze hang ik boven mijn bed de komende maanden.

 

Wil je op de hoogte blijven van de inspiratie die ik op deze website deel en zo mijn proces volgen?
Klik dan op de ‘volg-knop’ rechts en laat je 
emailadres achter.

2 gedachten over “Tijdmachine

  1. Ja Marit, reuze spannend. Maar het Universum/schepping heeft vast iets geweldigs voor je in petto. In elk geval vertrouwen en dat heb je, bergen!

Reacties zijn gesloten.