Pieker niet!

C487193F-7F8E-4B8A-986A-6422DD69F844Vandaag gaan we onderweg naar Nijmegen. Morgen word ik geopereerd aan mijn benen. Spannend en ook fijn om er nu mee aan de slag te kunnen. Een kwestie van overgave is het nu. Er op vertrouwen dat het goed komt. 

Niet mijn sterkste kant om los te laten en wel te zien wat er komen gaat. 

Ik ben een organisator, heb een sterke drang naar controle als het er op aan komt. Dat helpt me vaak, in mijn bedrijf is alles goed afgerond, de nieuwe plannen voor volgend jaar zijn gemaakt. 

Maar ook dat mag ik nu even loslaten. Om er op te vertrouwen dat het wel weer komt, als de tijd daar is. 

Gisteren werkte ik nog een dagje in het kantoor bij mijn ouders. Daar in de keuken hangt dit tegeltje aan de wand sinds kort. Een mooie uitspraak in een o zo mooie taal: Pieker niet, het komt toch anders. 

Je kunt vooraf bedenken hoe het zal zijn, organiseren dat alles goed voorbereid is, maar er komt een moment van loslaten en overgave en zien hoe het komt. 

Die tijd is nu gekomen. Deze spreuk neem ik mee in mijn hoofd naar Nijmegen. Vandaag gaan we nog even genieten van die mooie stad, goede koffie en de vanzelfsprekendheid om even op te kunnen staan. 

Bedankt voor alle lieve berichtjes! Tot snel! 

2 gedachten over “Pieker niet!

Reacties zijn gesloten.