Limitless

Limitless. Dit woord uit het liedje  ‘I am’ van Fia, is het afgelopen jaar veel voor mij gaan betekenen. Het kwam voorbij in mijn opleiding tot intuïtief coach en haakte precies daar waar ik het nodig had. Het liedje van Fia draai ik bijna dagelijks in tijden als deze. Naast de vrolijke tonen en het heel kloppende verhaal maakt het mij ervan bewust dat ik de beperkingen die ik ervaar in mijn hoofd, vooral zelf op leg.
Op momenten dat het even niet mee zit, ik baal van de situatie of pijn maakt dat mijn hoofd ook even niet mee werkt is dit het nummer wat maakt dat ik er boven kan staan.

Limitless ondernemen
Het is iets wat ik iedereen gun om te kunnen voelen en volgens mij ook heel erg past bij ondernemen. Want als je de vrijheid kunt voelen van het ‘limitless’ zijn, dan kun je heel veel aan en daarnaast ook goed voor jezelf zorgen. Want hoe vaak gebeurd het niet dat je even meegezogen wordt in de sleur van alle dag, in het moeten in plaats van mogen, met de lasten die je jezelf vaak oplegt door even niet het overzicht te hebben. Dan is het dit liedje dat mij verteld en kracht geeft om het grotere plaatje te zien.

Kernwaarde

Inmiddels is het woord ‘Limitless’ een kernwaarde van mijn bedrijf. Het is één van de dingen die ik aan je mee wil geven als je door mij gecoacht wordt of een inspiratieworkshop volgt. Niet alleen meegeven als in woorden. Ik wil er vooral samen naar op zoek gaan in jouw eigen verhaal zodat je het ook echt gaat voelen óf weer gaat voelen.
Om aan te geven hoe belangrijk het liedje is geworden; het woord ‘limitless’ draag ik inmiddels in een ring om mijn vinger.

Hulp gevraagd!
Tijdens deze dagen van stil staan, luister ik dus veel muziek. Muziek geeft me kracht, inspireert en het is ook gewoon gezellig. Zo ontstond het idee om jullie om hulp te vragen. Want hoe leuk zou het zijn om die kracht en inspiratie ook in de muziek met jullie te delen.
Dus vind je het leuk om mee te doen? Heb je een nummer wat jou kracht geeft? Inspireert? Waar je aan moet denken als je denkt aan ‘leren lopen’? Of een nummer wat je bij mijn #walkoffame vindt passen misschien? Dan hoor ik dat graag. Ik maak een afspeellijst in Spotify met als titel #walkoffame.
Een afspeellijst waar ik naar kan luisteren tijdens dit proces van ‘leren lopen’.
Ik maak er een open afspeellijst van. Zodat als jij wat kracht en inspiratie voor jouw ‘levensloop’ kunt gebruiken, ook jij hem op kunt zetten. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Hoe werkt het?
Laat mij via social media, mijn website, mail of app weten welk nummer jij aan de lijst toe wilt voegen. Je mag daarbij aangeven waarom, dat hoeft natuurlijk niet. Ik wil je vragen om één nummer te kiezen. Zo brengen we focus aan en wordt het echt een mooie lijst. 🙂
Jullie kunnen wel raden welk nummer ik aan de lijst toevoeg. Ik ben heel benieuwd naar jullie ‘muziek’!

Wil je meeluisteren? Hier de link: https://open.spotify.com/user/nieboerklapwijk/playlist/0koRwYX1TKVa1JQqf2LC70?si=HoTihHQCQIWVp5myhucoNQ

Geen spotify en wel benieuwd naae het liedje van Fia?
Hier een link naar YouTube:

Foto Robine

Foto credits: Robine Hillen