30 mei 2020 een nieuwe start: ‘Inspiratiewandelingen voor movemakers’

De evaluatieformulieren van de pilot ‘inspiratiewandelingen voor movemakers’ stromen binnen. Wat een feestje om te lezen dat de movemakers niet alleen fysiek maar op vele andere vlakken ook in beweging zijn gekomen.
En nu? De volgende stap! Dit wil ik verder delen met de wereld. Ik moet even een drempel over maar hé… daar ben ik niet alleen in geloof ik. Dus op 30 mei ga ik starten met een volgende groep ‘inspiratiewandelingen voor movemakers’. Wandel je mee?

9 inspiratiewandelingen waarin ik mijn looplessen deel. Jij kunt mee wandelen op je eigen plek, in je eigen tijd en op je eigen tempo.
Ik daag je uit om in beweging te komen, te bezinnen en een move te maken door audio’s die je iedere dag opgestuurd krijgt.
Als voor jou dagelijks wandelen te veel is, kun je er ook een paar dagen tussen laten.
Wil je meer weten en mee wandelen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s