Wat je nog wilde weten over ‘Inspiratiewandelingen voor movemakers’

Wil je meer weten over hoe het online wandelprogramma rondom inspiratiewandelingen voor movemakers in elkaar steekt? Wellicht geef ik hieronder antwoord op je vraag.
Neem gerust contact op, als je jouw eigen vragen persoonlijk wilt bespreken.

Moet ik de inspiratiewandelingen in 9 dagen achter elkaar lopen?
Nee, dat hoeft niet. Het programma is zo opgebouwd dat je iedere dag een wandeling kunt doen. Merk je dat je er een dag tussen wilt laten, of zelfs meerdere dagen, dan is dat geen probleem. En in sommige gevallen zelfs heel helpend. Je kunt het programma dus echt zelf indelen.

Hoe krijg ik de audio’s doorgestuurd?
De audio’s krijg je doorgestuurd via What’s app. Je kunt zelf kiezen of je in de appgroep deelneemt of liever de audio’s in een persoonlijk bericht ontvangt. Per dag krijg je de wandelingen doorgestuurd in de eerste 9 dagen vanaf de dag dat we starten. Zoals eerder gezegd, het is aan jou of je de wandeling ook echt op deze dag loopt.

Waarom een appgroep?
De what’s app groep is ervoor om ervaringen te delen en elkaar te motiveren. Juist omdat iedereen zelf de stappen doorloopt, maar wel dezelfde stappen is het extra helpend om dit met elkaar te delen. Het is een soort wandelgroep waarbij je je eigen wandelingen wandelt, maar dan online.
Mijn ervaring is dat je nog meer uit deze inspiratiewandelingen haalt door samen te wandelen met de appgroep. Je mag zelf weten op welke manier je aan de appgroep deelneemt. De appgroep bestaat uit maximaal 9 deelnemers.

Hoe lang duren de wandelingen?
De wandelingen duren ongeveer een half uur tot drie kwartier per dag. Het is aan jou hoe lang je er over wilt doen.

Kan ik dit programma ook cadeau geven aan iemand?
Ja zeker, dat kan! Je kunt op dezelfde manier aanmelden via de website. Aan jou om diegene te laten weten dat hij dit mooie cadeau van jou krijgt. Belangrijk is dat diegene dan zelf nog even aangeeft of hij in de appgroep wil of liever niet. De betaling regel ik met jou als ‘gever’.

Zijn deze wandelingen alleen voor ondernemers?
Nee, deze inspiratiewandelingen zijn voor iedereen die een stap wil zetten. Klein of groot. Je kiest tijdens het programma 1 thema voor jezelf waar je mee aan de slag gaat. Eigenlijk alle thema’s zijn mogelijk. Het gaat om een stukje reflectie op je leven en er komt aan het licht waar jij op vast loopt, daar ga je mee aan de slag.

Moet ik nu al weten waar ik ‘een move in wil maken’?
Nee dat hoeft niet. In de eerste wandeling krijg je handvaten om je eigen move te bepalen.
En een move hoeft niet groots te zijn. Het kan zoiets zijn als: ‘Ik wil meer sporten’ of ‘Meer balans in mijn dagelijkse bezigheden’ tot ‘Ik wil een andere baan’ of ‘Ik wil een nieuwe wending maken met mijn bedrijf’.

Ik woon in het buitenland, kan ik dan wel mee doen?
Ja, dit is een online programma. Je kiest zelf waar je loopt. Dus zelfs als je aan de andere kant van de wereld woont kun je mee doen. Als je Nederlands verstaat, dan kun je hiermee uit de voeten.

Ik kan niet goed wandelen. Kan ik dan wel mee doen?
Ja ook als je niet goed kunt wandelen of helemaal niet, kun je mee doen. Het hele programma is te volgen vanaf je bank of te wandelen met je rolstoel, zolang jij maar visualiseert dat je wandelt. Weten hoe dat precies in zijn werk gaat? Neem even contact op, dan vertel ik je erover.
Mijn ervaringen met visualiseren en lopen zijn heel goed, ik zou het je zeker aanraden.

Wat is een goede plek om de wandelingen te doen?
Dat ligt helemaal aan jouw voorkeur, woongebied en schema. De wandelingen zijn overal te doen. Zelfs in je eigen woonkamer. Je kunt er voor kiezen om speciaal in een mooi natuur gebied te wandelen en het kan ook heel leuk zijn om in de stad te wandelen of gewoon om de hoek.
En je kunt er voor kiezen om de plekken waar je wandelt iedere keer af te wisselen.
Ik vind het zelf prettig om in een rustige omgeving te wandelen, maar dat is persoonlijk.

De volgende groep start op 30 mei, maar dat komt voor mij echt niet goed uit. Kan ik toch mee doen?
Ja dat kan! Als je een dag of 2 dagen later start is dat helemaal niet erg. Komt deze periode je helemaal niet uit maar ben je wel geïnteresseerd? Neem even contact op, dan hou ik je op de hoogte als ik met een volgende groep van start ga.

Ik ben helemaal niet technisch. Kan ik dit dan wel?
Het programma werkt heel eenvoudig. Als je gewend bent om  what’s app te gebruiken, dan kun je dit ook. Twijfel je er over. Ik help je graag.

 

Heb je andere vragen?
Neem gerust contact op!
info@puurmart.nl
06-83598445