1 juli 2020 – nieuwe groep ‘Inspiratiewandelingen voor movemakers’

Wandel je mee en deze zomer een ‘move’ maken?

In 9 inspiratiewandelingen deel ik mijn looplessen. Jij kunt mee wandelen op je eigen plek, in je eigen tijd en op je eigen tempo.
Ik daag je uit om in beweging te komen, te bezinnen en een move te maken door audio’s die je dagelijks opgestuurd krijgt.
Als voor jou dagelijks wandelen te veel is, kun je er ook een paar dagen tussen laten.
Wil je meer weten en mee wandelen?
Een leuke reactie die ik deze week kreeg van één van de movemakers uit de vorige groepen:
“Ik heb de 9 inspiratie wandelingen van Marit zelf ook gelopen. Een waar cadeautje aan mezelf. Marit neemt je aan de hand van haar eigen stappen op een zeer inspirerende wijze mee. Haar verhaal nodigt je uit om een laagje dieper te gaan, niet op te geven en te vertrouwen.

“Dit gun ik iedereen!!”