Winactie: Aan welke metafoor of uitdrukking denk jij bij ‘Leren lopen’?

Mijn eerste stapjes, met beide benen op de grond, de wereld aan mijn voeten….

Allemaal uitdrukkingen, metaforen…. die ik bij ‘leren lopen’ tegen kwam. Als je er goed op gaat letten zitten er zoveel ‘stapjes’ in onze taal verstopt. Bijna om gek van te worden… Maar ze zijn vaak zo veel zeggend én inspirerend.
Iedereen kan zich iets voor stellen bij ‘een volgende stap’.
Voor mijn nieuwe website, blogs en communicatie wil ik deze metaforen gebruiken. Ik ben er al een heleboel tegen gekomen in mijn proces van ‘leren lopen’, maar jij weet er misschien nog wel één die ik nog niet ken?

Dus ik daag je uit…. deel hieronder de metaforen rondom ‘leren lopen’ die bij jou op komen. Onder de inzendingen verloot ik aanstaande dinsdag een ‘Levensloopsessie’. (hé weer een metafoor!)

Wat is een ‘levensloopsessie?’
In een levensloopsessie gaan we samen aan de wandel op een mooie plek in de natuur met het thema waar jij op ‘vastloopt’ of een ‘move’ in zou willen maken.
Door te wandelen, stil te staan, vast te lopen en weer verder te bewegen krijg je inzicht in jouw proces van ‘vast lopen’ en jouw ‘levensloop’.

In deze intensieve sessie van 2,5 tot 3 uur wordt belicht je jouw levensloop en thema van verschillende kanten, waardoor je op verschillende lagen inzichten krijgt die je helpen in beweging te komen.
Met behulp van de natuur wandel je, struikel je en krijg je een verdiepend kijkje in jouw proces.
Aan het einde van de sessie heb je niet alleen inzicht in jouw proces van ‘vast lopen’ maar heb je ook overzicht en weet je ook wat je te doen staat, wat jouw eerste stap gaat zijn.

Ik ben benieuwd!