‘De ondernemer in jou’ – workshop

  • Ben jij je bewust van je kracht als ondernemer en waar jij het meeste plezier aan beleeft in jouw bedrijf?
  • Loop je binnen je bedrijf of leven steeds in dezelfde valkuil?
  • Neem je jouw valkuilen aan als de waarheid of heb je het lef om uit je comfortzone te stappen?
  • Ben jij een ondernemer die zin heeft om in de spiegel te kijken en de ondernemer in een nieuw licht te zetten?

Bij deze inspiratieworkshops krijg je de gelegenheid…
… om vanuit een andere perspectief ‘de ondernemer in jou’ te belichten.
Je haalt jezelf uit je comfortzone, patronen worden zichtbaar en leert jezelf (nog) beter kennen: Wat houdt je tegen, wat brengt je verder, wat is je valkuil en hoe ga je daar een inspiratiebron van maken?
Hoe zou het zijn als je valkuil juist een uitdaging wordt?
En om de kracht die hierachter verscholen ligt en in dit traject aan het licht komt binnen en buiten jouw bedrijf vol overtuiging uit te stralen?

Voor wie?
Wat voor ondernemer jij ook bent, in welke fase van het ondernemerschap jij ook zit. Of je nu starter bent, ondernemer binnen een organisatie of al een ervaren ondernemer bent, altijd mag en kun jij je verder ontwikkelen. Om nog krachtiger beslissingen te kunnen maken, om patronen zichtbaar te maken en te doorbreken, om door aandacht te geven aan ‘de ondernemer in jou’ je bedrijf te laten bloeien. Dit traject geeft je de tools om vanuit een ander perspectief je eigen persoon als ondernemer de kans te geven stappen verder te zetten, vanuit je kracht, vanuit mogelijkheden, vanuit inspiratie!

Een inspiratie boost voor de ondernemer in jou en jouw bedrijf

Samen met Jikke Visser (Animoso) heb ik een speciaal workshop traject ontwikkeld voor ondernemers die in de spiegel durven te kijken.
De workshops worden gegeven op een prachtige locatie aan het strand. Vanaf de start van de workshop spelen de duinen, het strand en de zee een rol tijdens de workshops.
Het is mogelijk om de inspiratieworkshop te volgen, je kunt ook direct in het diepe duiken en je aanmelden voor het gehele traject.

Op dit moment staat er nog geen inspiratieworkshop gepland. Ben je geinteresseerd of wil je op de hoogte blijven van ons programma? Laat het ons hier dan even weten, dan zetten we je op de mailinglijst.

Over Ons
Marit, als Intuïtief Inspiratiecoach voor ondernemers, maakt je bewuster van je innerlijke kracht, je intuïtie, je talenten en je valkuilen. Hoe bewuster je hiervan bent, hoe meer je met energie aan de slag gaat met je dromen, je plannen, jouw ondernemerschap vanuit mogelijkheden en je zichtbaarheid als ondernemer en de marketing van je bedrijf.

Jikke, als coach, supervisor en kunstenaar, kijkt met je naar waar jij nu staat en waar jij nu heen wilt. Jikke ondersteunt je, confronteert je, voedt je en helpt je bij het (her)vinden van jouw eigen regie. Een route naar bezieling, levenskracht, passie en enthousiasme als mens en als ondernemer.

Wij, in onze samenwerking bundelen wij deze krachten en merken we dat onze deelnemers positief reageren op onze uitnodigende en ondersteunende houding om zich open te stellen en hun valkuil in de ogen te kijken en hun uitdagingen op te pakken.

Deze workshop voor jouw bedrijf óf intervisieclub?
Naast de workshop waar je aan deel kunt nemen op de geplande data, kunnen we deze workshop ook organiseren binnen jouw bedrijf of voor jouw intervisieclub met ondernemers. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Stel je vragen gerust via contact

Aanmelden:
Wil je je aanmelden voor de inspiratieworkshop of even afstemmen of dit iets voor je is?
Neem hier gerust contact op.

Deelnemers spreken: 

Startende ondernemer: Als beginnend ondernemer loop ik nogal vaak tegen mijzelf aan. Twijfels over of ik wel goed genoeg ben in wat ik doe zorgen ervoor dat ik meerdere malen heb bedacht te stoppen met mijn bedrijf. Tijdens deze workshop werd (pijnlijk) duidelijk dat niets mij in de weg staat behalve ikzelf. Ik had niet verwacht dat ik tot zoveel inzichten kon komen in 1 middag.”

Al 8 jaar ondernemer: “Ik beveel de workshop van harte aan bij ondernemers die niet bang zijn om eens in de spiegel te kijken. Wellicht ben jij ook de enige die in de weg staat van je eigen succes. De begeleiding en het enthousiasme van Jikke en Marit hebben ervoor gezorgd dat iedereen zich open durfde te stellen en er een zeer prettige sfeer hing.” 

Al 40 jaar ondernemer: “Deze workshop was voor mij een natuurlijke stap in het proces waarbij ik steeds meer van denken en piekeren naar voelen en volgen ga. ‘De ondernemer in jou’ maakte mij bewust van waar mijn kracht ligt en vooral waar ik het meeste plezier aan beleef en dus verder mee wil als ondernemer. Het zijn vaak zaken die je wel weet maar nog onvoldoende bewust bent om er echt mee aan de slag te gaan.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s