‘De ondernemer in jou’ – vervolgtraject

In dit ‘de ondernemer in jou-traject’ krijg je de gelegenheid…
… om vanuit een andere perspectief ‘de ondernemer in jou’ te belichten.
Je haalt jezelf uit je comfortzone, patronen worden zichtbaar en leert jezelf (nog) beter kennen: Wat houdt je tegen, wat brengt je verder, wat is je valkuil en hoe ga je daar een inspiratiebron van maken?
Hoe zou het zijn als je valkuil juist een uitdaging wordt?
En om de kracht die hierachter verscholen ligt en in dit traject aan het licht komt binnen en buiten jouw bedrijf vol overtuiging uit te stralen?

Naar aanleiding van het succes van de eerste inspiratieworkshop van ‘De Ondernemer in jou’ en de vragen die we daarna kregen van deelnemers, hebben we een vervolgtraject ontwikkeld.
Dit traject is alleen te volgen, als je de eerste inspiratieworkshop hebt gevolgd.

Het vervolgtraject ziet er als volgt uit: 

Online check up: De online check-up vindt halverwege de twee workshops plaats. Deze bestaat uit een aantal vragen die tot reflecteren aanzetten. Reflectie op de patronen die in de eerste workshop aan het licht zijn gekomen en reflectie op hoe je deze patronen ondervindt in de praktijk. Een moment om stil te staan. Je kijkt terug naar wat je gedaan hebt en of dit nog klopt met jouw uitdaging. Vragen die je op scherp zetten, die je uitdagen en die je tot hernieuwde acties aanzetten.

Persoonlijk coachgesprek: Na de online check-up als basis heb je een coachgesprek met één van de twee coaches, die het beste aansluit bij jouw vraagstuk. In het coachgesprek diepen we jouw valkuilen en uitdagingen nog verder uit en bereiden we de tweede inspiratieworkshop voor.

Workshop 2:
In workshop 2 gaan we een stap verder, de verdieping in, aan de hand van het kernkwadrant van Daniel Ofman. Je gaat ervaren wat jouw uitdaging je kan brengen als ondernemer, als persoon en in jouw bedrijf. Je gaat naar huis met een plan van aanpak op basis van je inzichten met praktische handvatten.
Ook in deze workshop zullen we je begeleiden met verrassende werkvormen, zoals werken op het strand, schrijfoefeningen en het maken van een collage, die het materiaal zullen aanleveren voor jouw plan.

Praktisch
De workshops worden gegeven op een prachtige locatie aan het strand. Vanaf de start van de workshop spelen de duinen, het strand en de zee een rol tijdens de workshops.

Waar: Beide workshops vinden plaats bij Strandpaviljoen De Kwartel, Zuiderstrand 7, Slag 9, paal 104, Strandopgang de Fuutlaan 2566 SB Den Haag

Wanneer:
We zijn op dit moment bezig met het prikken van een nieuwe datum voor deze workshop.
Heb je interesse om mee te doen? Laat het ons weten, dan kunnen we de datum wellicht ook afstemmen op jouw agenda.

Investering
‘Ondernemer-in-jou-traject’: De investering in jou en jouw bedrijf voor het gehele traject is € 425,- excl. BTW. Deze prijs is inclusief 2 workshops, schrijfgerei, materiaal, hapjes, drankjes tijdens de workshops, online opdrachten en een coachgesprek. Plus bij workshop 1 een biologische lunch en bij workshop 2 sluiten we af met een borrel.

Jouw winsten

  • Twee bijzondere workshops op het strand, inclusief hapjes en drankjes!
  • Je krijg inzichten en uitdagingen waar je op een andere manier mee aan de slag kunt in je bedrijf.
  • Een inspiratieboost voor jezelf en je bedrijf.
  • Je kunt binnen je onderneming aan de slag met de opdrachten en een praktisch plan om met je inzichten aan de slag te gaan.
  • Je ontmoet andere ‘bewuste’ ondernemers.
  • Je wordt getriggerd om ook echt iets te gaan doen met je inzichten en er wordt je zowel in de workshops als in de onlineopdrachten als in het coachgesprek een spiegel voor gehouden.

Aanmelden:
Wil jij je aanmelden voor het ‘De ondernemer in jou’ traject? Neem hier contact op.