Green inspirationtours

Als ondernemer, marketeer of beleidsmaker kan het heel verfrissend en inspirerend werken om af en toe even op pad te gaan. Buiten de gebaande paden, oogkleppen af en zien wat er in de wereld gebeurt.
Mijn roots liggen in de tuinbouw in combinatie met retail. Vandaar dat ik het super leuk vind om mensen uit de vers sector mee te nemen naar waar hun klanten zijn of een andere inspirerende omgeving.

Op pad! 
Tijdens een ‘green inspirationtour’ gaan we samen op pad en maak ik een ‘tour’ die aansluit bij de doelgroep, je propositie en/of het thema wat op dat moment bij jullie in het bedrijf speelt. De tour kan overal in Nederland plaats vinden, dit hangt af van waar de meest inspirerende plekken te vinden zijn voor jullie.
Aan het einde van de tour gaan jullie met een hoofd vol mogelijkheden en een hart vol passie weer naar huis. En als je geluk hebt is jullie buik ook nog gevuld met groene inspiratie. 🙂

Mogelijkheden en investering:
Deze ‘green inspirationtours’ worden op maat samengesteld. Er is van alles mogelijk en iedere tour is uniek. De ‘green inspirationtour’ is ook heel interessant en leerzaam als teambuildingsactiviteit.
Wil je meer weten over deze tours? Neem gerust contact op.

 

John Ketler – CEO Nature Fresh Farms, Canada: Thank you for setting up the retail inspirationtour. It was really an inspiration as we sometimes are to focus on internal production and issues we don’t take the time to get out and look around. Being new to marketing, it was really helpful.