‘De ondernemer in jou’ Inspiratieworkshop – 5 april 2019

Na het succes van de vorige keren, bieden we 5 april 2019 de workshop ‘De ondernemer in jou’ nog een keer aan.
In deze workshop leer je jezelf als ondernemer kennen: Wat houdt je tegen, wat brengt je verder, wat is je valkuil en hoe kun je daar een inspiratiebron van maken? Dit alles op een plek waar de zee alles wat je wilt loslaten mee neemt, het strand! Je bent van harte welkom als ondernemer, ook als je een plan hebt van start te gaan of je ‘ondernemer’ in een organisatie bent in bijvoorbeeld een leidinggevende functie.

‘De ondernemer in jou’ in het licht
In deze inspiratieworkshop ga je aan de slag met het onderzoeken van jouw valkuil via het maken van SoulCollages en maak je kennis met het Kernkwadrant van Daniel Ofman. Door deze methode belicht je jouw valkuil op een andere en creatieve manier, waardoor je er ook opeens anders naar kunt gaan kijken. Wat zegt dit patroon, jouw denken en kijk op, over de kansen en mogelijkheden die als inspiratiebron verstopt zitten in jouw valkuil?
Via het intuïtief kiezen van afbeeldingen, het maken van kleine compacte collages en het verwoorden van onderliggende gedachten, onderzoek je, experimenteer je en verdiepen we jouw valkuil als ondernemer. Op een speelse en creatieve manier krijg je antwoorden en inzichten en wordt het ‘probleem – valkuil’ omgezet naar een uitdaging. Een uitdaging die vraagt om de daarbij passende stappen te zetten die bij jou en jouw bedrijf horen.

Praktisch
Deze workshop vindt plaats op een prachtige locatie aan het strand. Vanaf de start van de workshop spelen de duinen, het strand en de zee een rol tijdens de workshops.

Wie: De ‘Ondernemer in jou’ heb ik samen met Jikke Visser ontwikkeld en samen met haar geef ik ook de workshop. Meer over ons als duo vind je hier.

Waar:  Strandpaviljoen De Kwartel, Zuiderstrand 7, Slag 9, paal 104, Strandopgang de Fuutlaan 2566 SB Den Haag

Wanneer:
Op vrijdag 5 april 2019, van 09:45 uur tot 14.15 uur.

Investering
De investering in jou en jouw bedrijf is € 195,- excl. BTW. Deze prijs is inclusief schrijfgerei, materiaal, hapjes, drankjes en een biologische lunch. Er is plek voor 8 á 10 deelnemers.

Jouw winsten

  • Een bijzondere workshop op het strand, inclusief heerlijke biologische lunch en drankjes.
  • Nieuwe inzichten en uitdagingen waar je op een andere manier en vanuit een nieuw perspectief mee aan de slag kunt in je bedrijf.
  • Een inspiratieboost voor jezelf en jouw bedrijf aan zee.
  • Je krijgt materiaal mee naar huis, waar je zelf nog verder mee aan de slag kunt.
  • Je ontmoet andere ‘bewuste’ ondernemers.Er is een mogelijkheid om een vervolgtraject te doen, naar aanleiding van deze workshop op 21 juni 2019.

Aanmelden:
Wil je je aanmelden voor de inspiratieworkshop op 5 april? Neem hier contact op.