‘De ondernemer in jou’ Inspiratieworkshop

Wat brengt jou verder in je ondernemerschap? Wat houdt je tegen? Wat is je valkuil en hoe kun je daar een inspiratiebron van maken? In deze workshop leer je jezelf als ‘ondernemer’ beter kennen. Dit alles op een plek waar de zee alles wat je wilt loslaten mee neemt, het strand!

‘De ondernemer in jou’ in het licht
In deze inspiratieworkshop ga je aan de slag met het onderzoeken van jouw valkuil via het maken van SoulCollages en maak je kennis met het Kernkwadrant van Daniel Ofman. Door de combinatie van deze methodes belicht je jouw valkuil op een andere en creatieve manier, waardoor je er anders naar kunt gaan kijken. Wat zegt dit patroon, jouw denken en kijk op, over de kansen en mogelijkheden die als inspiratiebron verstopt zitten in jouw valkuil?
Via het intuïtief kiezen van afbeeldingen, het maken van kleine compacte collages en het verwoorden van onderliggende gedachten, onderzoek je, experimenteer je en verdiepen we jouw valkuil als ondernemer. Op een speelse en creatieve manier krijg je antwoorden en inzichten en wordt het ‘probleem – valkuil’ omgezet naar een uitdaging. Een uitdaging die vraagt om de daarbij passende stappen te zetten die bij jou en jouw bedrijf horen.

Voor jou?
Ben je ondernemer, ZZP-er, groot of klein? Net gestart of droom je er al een tijdje van om ondernemer te zijn?
Of misschien ben je ondernemer binnen een organisatie in bijvoorbeeld een leidinggevende of organiserende functie?

Je bent van harte welkom! Het gaat er namelijk niet om in welke vorm je onderneemt. Het gaat er om dat je meer inzicht wilt over de ondernemer die in jou zit.
En door daar inzicht op te krijgen, gaat er een wereld voor je open. 

Praktisch
Deze workshop vindt plaats op een prachtige locatie aan het strand. Vanaf de start van de workshop spelen de duinen, het strand en de zee een rol tijdens de workshops.

Wie: De ‘Ondernemer in jou’ heb ik samen met Jikke Visser van Animoso.

Waar:  Strandpaviljoen De Kwartel, Zuiderstrand 7, Slag 9, paal 104, Strandopgang de Fuutlaan 2566 SB Den Haag

Wanneer:
Op dit moment staat er nog geen data gepland voor de workshop. Heb je interesse? Laat het ons dan even weten. Dan nemen we je mee in de mailinglijst.

Investering
De investering in jou en jouw bedrijf is € 195,- excl. BTW. Deze prijs is inclusief schrijfgerei, materiaal, hapjes, drankjes en een biologische lunch of borrel. Er is plek voor 8 á 10 deelnemers.

Jouw winsten

  • Een bijzondere workshop op het strand, inclusief heerlijke biologische lunch en drankjes.
  • Nieuwe inzichten en uitdagingen waar je op een andere manier en vanuit een nieuw perspectief mee aan de slag kunt in je bedrijf.
  • Een inspiratieboost voor jezelf en jouw bedrijf aan zee.
  • Je krijgt materiaal mee naar huis, waar je zelf nog verder mee aan de slag kunt.
  • Je ontmoet andere ‘bewuste’ ondernemers.

Aanmelden:
Wil je je aanmelden voor de inspiratieworkshop of er meer over weten? Neem hier contact op.

 

Een ervaring van een eerdere deelnemer:  “Deze workshop was voor mij een natuurlijke stap in het proces waarbij ik steeds meer van denken en piekeren naar voelen en volgen ga. ‘De ondernemer in jou’ maakte mij bewust van waar mijn kracht ligt en vooral waar ik het meeste plezier aan beleef en dus verder mee wil als ondernemer. Het zijn vaak zaken die je wel weet maar nog onvoldoende bewust bent om er echt mee aan de slag te gaan.”