Inspiratieworkshop ‘Beperkt Onbeperkt’ met Do-in & Klank – 25 januari 2019

Je onbeperkt voelen en ondernemen is een kunst. In het leven kom je van alles tegen wat maakt dat je uitgedaagd wordt om jezelf te laten zien en de verbinding met jezelf op te zoeken.
Ik denk dat we de grootste beperkingen in het leven onszelf opleggen. Om je daar meer bewust van te worden en kracht uit te putten is het belangrijk om verbinding met jezelf te ervaren, niet alleen met je hoofd, maar ook fysiek.
Daarom organiseer ik samen met Katya Polhaupessy (Praktijk Enso) en Jimmy Frederikz (Prakijk Onkan) deze inspiratieworkshop met ‘Do-in en klank’ over beperkt onbeperkt zijn.

Waarom nu?
Op dit moment ben ik zelf bezig om op de 3e keer in mijn leven opnieuw te leren lopen door een operatie aan mijn benen. Met kleine babystapjes ontdek ik mijn wereld opnieuw. Dat maakt dat ik deze workshop juist nu wil geven. Onbeperkt inspireren.

Do-in
Tijdens deze avond maak je kennis met Do-in en klank. Do-in is een in Japan ontwikkelde bewegingsvorm. Beweging (yang) en rust (yin) wisselen elkaar steeds af middels energie verhogende oefeningen, meridiaanstrekkingen, ademhalingsoefeningen, dit alles in combinatie met acupressuur, klank en meditatie. De oefeningen zijn eenvoudig en doeltreffend, geschikt voor jong en oud, beperkt of onbeperkt.

Klankreis
We sluiten de avond af met een klankreis. Een klankreis is een concert waarbij het meer gaat om de klank dan om de composities die gespeeld worden. De nadruk ligt op hoe je het beleeft. De instrumenten die bespeeld worden komen uit oude culturen waar men besef had van de kracht van ‘klank en geluid’. Tijdens de klankreis word je door de klanken en geluidstrillingen als het ware opnieuw gestemd. Er wordt alleen van je gevraagd om je open te stellen voor de klanken en je te laten meevoeren. Het geheel kan je ervaren als een innerlijke reis en geeft diepe ontspanning.

Wanneer?

Vrijdagavond 25 januari 2019 van 19.30 uur tot 22.00 uur. Inloop vanaf: 19.15 uur

Voor wie?
Voor iedereen die zichzelf weleens een beperking oplegt of er tegen aan loopt en zich aangesproken voelt 🙂

Waar?
Bij mij thuis, ik doe mee vanaf de bank. Vliervlinder 5 in Leiden.

Investering:
30 euro (inclusief btw)

Aanmelden:
Er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar.
Voor vragen en aanmelden kun je hier contact opnemen.