Masterclass ‘Beter creëren kun je leren’

Deze masterclass is onderdeel van het aanbod van Beanstalk

Heb jij ook een hoofd en la vol goede ideeën waar je te weinig mee doet? Goede ideeën, innovatieve ideeën over hoe je je bedrijf, de sector of de wereld kunt veranderen? Bijvoorbeeld over een vernieuwing in een teeltproces, een kortere keten, de toepassing van een nieuwe techniek, een duurzame oplossing of hoe je jouw klant nog gezonder of gelukkiger kunt maken…

Een goed idee is helaas nog geen concreet plan en het kan best lastig zijn om deze stap met succes te maken. Wij horen vaak dat er nog veel briljante ideeën liggen te sudderen in laatjes, mappen of in hoofden en dat is jammer, want die innovatie kunnen we met zijn allen nu juist zo goed gebruiken.

  • Ben jij in je werk of onderneming betrokken bij het vernieuwen en ontwikkelen van producten, diensten of concepten?
  • Wil je beter worden in het stroomlijnen, organiseren en omzetten van goede ideeën, ingevingen en brainwaves in een concreet plan wat succesvol kan zijn?
  • Of ben je nieuwsgierig geworden door ons verhaal en wil je aan de slag met jouw eigen plannen en ideeën?

Masterclass “Beter creëren kun je leren.”
In onze masterclass ga je aan de slag met jouw eigen creatieproces. Je krijgt meer inzicht in jezelf en in je ideeën en wordt je bewuster van jouw manier van creëren samen met een groep andere creatieve vakgenoten.
We geven je tools, zoals het werken met de creatiespiraal, waarvan bewezen is dat ze van waarde zijn voor het zakelijk succes van jouw ideeën.
Zakelijk succes heeft alles te maken met goed kiezen. Ook daar zullen we aandacht aan besteden tijdens deze masterclass.
Je leert op jouw eigen specifieke manier je sterkte punten toepassen in het proces van creatie en innovatie.
We sluiten deze middag af met een heus ‘hersenhersteldiner’ om alle inzichten en brainwaves rustig te laten bezinken of met elkaar te delen.

Voor wie?
Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor praktische en creatieve denkers, doeners, ontwikkelaars en ondernemers met een groene achtergrond.

Hoe werkt succesvol creëren?
Onze ervaring is dat succes niet alleen gebaseerd is op mooie berekeningen, het heeft ook veel te maken met op het goede moment, de goede dingen doen en daarbij vooral luisteren naar je eigen gevoel. Een goed creatieproces, heeft alles te maken met hoe en waar jij in de wedstrijd zit.

Succes wordt een groter succes als je je eigen gevoel erbij betrekt. Van minder gepraat, planmatig en met gevoel, naar een beter resultaat.

Praktisch:
Locatie: De masterclass vindt plaats bij de Polderij in Maassluis. Een locatie waarvan wij vinden dat deze bijdraagt aan het thema van deze dag.

Wanneer: Zomer 2020. We plannen een datum via een datumprikker.
Tijd: 14.00 tot ongeveer 21.00 uur

Investering in jezelf en je bedrijf: 350 euro excl. btw (inclusief drankjes, hapjes, materiaal en een passend diner)
De groep waarmee we aan de slag gaan bestaat uit maximaal 10 personen.

Meer informatie of aanmelden?

Deze masterclass is onderdeel van het aanbod van Beanstalk.
Wil je aanmelden voor deze masterclass of  meer weten?

Marit Nieboer – Klapwijk info@beanstalk.training

Peter Klapwijk peter@2harvest.nl

Wie zijn wij
Wij zijn Peter en Marit Klapwijk. Vader en dochter. Niet alleen familiar verbonden, ook zielsverwanten.
Peter is in het dagelijks leven strategisch en groen adviseur in de internationale tuinbouwsector. Innovatie en creatie hebben hem laten groeien van kweker tot groene kennisondernemer.
Meer informatie over Peter vind je op: www.2harvest.nl

Marit heeft een marketingachtergrond in vers & groene gezondheid. Inmiddels inspireert ze met haar inspiratiebureau Puur Mart bewuste ondernemers naar nieuwe concepten, creaties en bedrijfsvormen.

Beide zijn we opgeleid tot intuïtief coach en gepassioneerd over zowel mensen, bedrijven, de groene sector en de innerlijke factor. En inmiddels verbonden aan Beanstalk, waar we steeds meer samenwerken op dit vlak.

 

Reacties over onze vorige masterclass:

‘Prachtige locatie en uitdagende masterclass’

‘Jullie leren mensen bewust nadenken. Op een heel andere manier dan ik gewend ben. Precies wat de tuinbouw nodig heeft.’