Over Marit

‘In de beperking toont zich de meester’
– Goethe- 

 

Welkom! 
Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Met mijn inspiratiebureau wil ik jou, inspireren en begeleiden, waardoor jij kunt leven en ondernemen vanuit mogelijkheden. Want de grootste beperkingen, leg je jezelf op.
Ik geloof dat als je als mens echt tot bloei wilt komen, je mag beginnen bij jezelf.
Bovenstaande quote is de afgelopen jaren veel voor mij gaan betekenen en inspireert mij dagelijks. Een life-changer zou je hem kunnen noemen.

Ik ben Marit,
doorzetter en een tikje eigenzinnig.
Leergierig en eerlijk.

Hoe mijn omgeving en klanten mij omschrijven?
Stoer vanuit kwetsbaarheid,
een spiegel met oordeelloze aandacht,
Aards en met beide benen op de grond, met een lijntje naar het universum
Puur, ondernemend en intuïtief sterk.

Ik ben intuïtief coach, met veel plezier heb ik mijn opleiding gedaan bij IMC mensontwikkeling (NOBCO gecertificeerd) en volgde daarna meer trainingen op gebied van persoonlijke ontwikkeling.
Daarnaast zo’n 10 jaar geleden afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool op de opleiding: Small business & Retail management, waar ik nu met veel plezier studenten coach bij het starten van een bedrijf.
Mijn rugzak is gevuld met marketing, communicatie, tuinbouw, retail, ondernemerschap en coaching.

Mijn hart gaat open van mensen die een stap willen zetten én om samen met mensen te kijken wat de drempels zijn die zich opwerpen als je een stap wilt zetten. Heel mooi vind ik het om te ontdekken dat er in ieder mens een eigen verhaal schuilt én een stappenzetter.

Ik hou van heel veel plannen en heb heel veel ideeën, dat is soms ook mijn valkuil.
Ik ben een positivo, nieuwsgierig, creatief en ik durf meestal over grenzen heen te kijken en ga er daardoor ook weleens iets te hard over heen.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van fysiek beperkt zijn. Ik leerde op mijn 30e letterlijk voor de 3e keer opnieuw lopen in mijn leven, nadat een tijd lang de rolstoel mijn beste vriend was.  De levenslessen én looplessen die ik hieruit leerde, deelde ik in mijn blogs op deze website.
En ik verwerkte de inspiratie die hieruit voort kwam in de 9 inspiratiewandelingen voor movemakers’.

Vind jij het tijd voor vrijblijvend kennismakingsgesprek? Bel of mail gerust.