Next step coaching voor ondernemers

Je bent al even onderweg en merkt dat je toe bent aan een volgende stap in je loopbaan of bedrijf.
Wil je meer ondernemen vanuit je hart en intuïtie? Ben je toe aan een volgende stap? Loop je voor je gevoel tegen beperkingen aan? Heb je behoefte aan inspiratie om die ‘next step’ te maken?
In een ‘Next step coachtraject’ ga je aan de slag met jouw ‘next step’. Het kan van alles zijn, binnen of buiten je bedrijf. Samen onderzoeken we de mogelijkheden voor een bedrijf en leven dat bij jou past.

Wat is jouw ‘next step’?
Als intuïtief coach ga ik er vanuit dat de antwoorden op de vragen al in jou aanwezig zijn. Door naar de verschillende lagen in jou te kijken gaan we op zoek naar antwoorden en inzichten en help ik je verbinding te maken met je intuïtie. Tijdens de coachgesprekken kan ik gebruik maken van een aantal intuïtieve werkvormen, zoals: vloerankers, een chakrapad, Voice Dialogue, natuur coaching en systemisch werk.

Ben jij toe aan een volgende stap? De eerste stap maak je door een intakegesprek in te plannen om vrijblijvend kennis te maken.

Mogelijkheden:
Next step coaching is voor iedereen anders. Vandaar dat ik verschillende pakketten aanbied. Samen bekijken we in een intakegesprek wat je wensen zijn en wat voor traject bij jou past.Vraag gerust naar meer informatie.

Ik wil graag een kennismakingsgesprek! 

Visueel ondernemer:  Marit komt rustig en stevig over. Ze luistert goed en is doortastend en scherpzinnig op cruciale momenten in het gesprek.
In korte tijd laat Marit je jouw eigen kracht ontdekken en voelen op een krachtige en liefdevolle manier. 

Marit heeft mij geleerd om deze persoonlijke groei te gebruiken als ondernemer. Ik weet nu welke kant ik op wil met mijn bedrijf en welke stappen ik moet zetten. Ik heb veel geleerd van dit korte coaching traject en ik kijk met veel plezier terug op onze samenwerking.