Zichtbaarheid & Marketing

Zichtbaar zijn in een wereld vol social media, razende reporters en dynamiek lijkt niet heel moeilijk. Maar ben je zichtbaar op jouw manier? Draag je jouw boodschap uit? Als vanzelf komen dan ook vragen aan de orde als: Wie ben je? Wat wil je? Waar droom je van? En niet te vergeten: Waar sta je nu?
Herken je bovenstaande vragen en de struggels die je erbij kunt hebben? Dan kan ik je helpen om een helder plan te maken op basis van jouw verlangen en ambities.

Marketing is jezelf laten zien
Soms ben ik de stok achter de deur om er voor te zorgen dat je tijd maakt om hier over na te denken en acties te ondernemen.  Een andere keer zit ik als sparringpartner aan tafel, vanuit mijn kennis en ervaring als marketing- en communicatieadviseur. En meestal ben ik gewoon Marit, die met prikkelende vragen jou uitdaagt om dichter bij je intuïtie te komen en vandaar uit te ondernemen.
Marketing hoeft niet moeilijk te zijn, het vraagt van je om jezelf en jouw ideeën te laten zien.

Mogelijkheden en investering 
In 4 gesprekken van ongeveer 90 minuten gaan we aan de slag met jouw zichtbaarheid. Je wordt uitgedaagd om naar jezelf als ondernemer te kijken en naar je bedrijf, na 4 gesprekken ligt er een duidelijk plan waar je mee verder kunt.

Wil je liever eenmalig brainstormen of een traject op maat, passend bij jouw plan of project?
Dat kan natuurlijk ook, neem contact op voor de mogelijkheden.

Ik wil graag een kennismakingsgesprek! 

Jikke Visser, coach: Het advies van mijn vader klinkt regelmatig in mijn oren:
“Neem een vakman-vrouw in de arm, wanneer je bij vitale klussen zelf niet de deskundigheid bezit”
Een advies in strijd met de dagelijkse boodschap: los je eigen zaken zelf op.

Het heeft dus heel lang geduurd voor ik iemand in de arm nam om het ‘media’ deel rond mijn eenvrouws-coachbedrijf te ondersteunen. En waarschijnlijk had ik dat nog niet gedaan, ware het niet dat ik Marit ontmoette en sprak. Bij haar kan ik ‘mijn bedrijf’ zijn, blijven en alleen maar versterken. Marit kijkt mee over mijn schouder, ze gaat recht voor me zitten en verbindt haar kennis van deze tijd met de mogelijkheden die zij ziet voor mij en mijn bedrijf. Ze is helder en duidelijk, ze zoekt uit wat ik nodig heb, ze neemt over waar ik het (nog) niet denk te kunnen. Ik heb nooit gevoel dat ik minder ben … zij geeft me alleen het gevoel dat alles zal leiden tot meer. Deze manier van samenwerken is zeer vruchtbaar!