Inspiratieworkshop ‘De ondernemer in jou’ – 5 april 2019

In de workshop ‘de ondernemer in jou’ leer je jezelf als ondernemer kennen: Wat houdt je tegen, wat brengt je verder, wat is je valkuil en hoe kun je daar een inspiratiebron van maken? Dit alles op een plek waar de zee alles wat je wilt loslaten mee neemt, het strand! De workshop geef ik samen met Jikke Visser, Animoso. Je bent van harte welkom als ondernemer, ook als je een plan hebt van start te gaan of je ‘ondernemer’ in een organisatie bent in bijvoorbeeld een leidinggevende functie.

Leer de ondernemer in jou kennen
In deze workshop ‘De Ondernemer in Jou’ leggen we het accent op patronen van jezelf die jouw tegen werken in jouw plannen en ideeën voor je bedrijf. Dit patroon houdt je tegen om een nieuwe stap te nemen, om tot actie over te gaan, om een verandering aan te brengen, om dat te doen wat ook nodig is of om nog grootser te zijn in waar jij goed in bent. Jij ervaart dit patroon als een valkuil, wie weet zelfs als een probleem, de vraag is of het echt zo is.

  •      Hoe zou het zijn wanneer je jouw ‘valkuil’ gaat zien als een inspiratiebron?
  •      Hoe zou het zijn wanneer je de kracht vindt die in de valkuil verborgen zit?
  •      Hoe kun  jij je krachten inzetten om je valkuilen uit te diepen?
  •      Hoe zou het zijn als je valkuil juist een uitdaging wordt?

Een inspiratie boost voor jou en jouw bedrijf!
In deze workshop ga je aan de slag met het onderzoeken van jouw valkuil via het maken van SoulCollages ® en het Kernkwadrant van Daniel Ofman. Wat zegt dit patroon je over de kansen en mogelijkheden die als inspiratiebron verstopt zitten in jouw valkuil? Je kiest intuïtief afbeeldingen en maakt collages. Via creatieve schrijfopdrachten verdiepen we jouw valkuil als ondernemer. Op een speelse en creatieve manier krijg je antwoorden en inzichten en … wordt het ‘probleem – valkuil’ omgezet in uitdagende stappen voor jou en jouw bedrijf.

Samen met Jikke Visser
Super leuk vind ik het dat ik deze workshop samen met Jikke Visser geef. Jikke was jarenlang mijn coach en begeleidde mij om regie in eigen hand te nemen. Bijzonder om haar expertise als ervaren coach en Soulcollage® Facilitator te combineren met het voor mij vertrouwde onderwerp ‘ondernemerschap’.
Wanneer je onze websites bekijkt zie je een verschil en je proeft een overeenkomst. Deze overeenkomst heeft ons samengebracht en van daaruit zijn we op het idee van deze workshop gekomen. Onze kracht is mensen inspireren en in beweging zetten. Wanneer je vanuit deze energie onderneemt, dan neem je de regie over jouw bedrijf en je leven. Bewust en alert, zoekend en vindend.

Praktische informatie:
De workshop wordt gegeven op een prachtige locatie aan het strand. Vanaf de start van de workshop spelen de duinen, het strand en de zee een rol tijdens de workshop!

Waar:
Strandpaviljoen De Kwartel, Zuiderstrand 7, Slag 9, paal 104, Strandopgang Fuutlaan 2566 SB Den Haag
Wanneer:
vrijdag 5 april 2019. Op 21 juni staat het vervolg op deze workshop gepland.
Investering:
De investering in jou en jouw bedrijf is € 195,- excl.BTW. Deze prijs is inclusief schrijfgerei, materiaal, hapjes, drankjes en een biologische lunch.
Voor wie?
Jij bent ondernemer in je eigen bedrijf of binnen een organisatie, je droomt er van om ‘ondernemer’te worden of je werkt binnen een organisatie waarin je ‘onderneemt’ in bijvoorbeeld een leidinggevende functie.
De winsten:
1 – Een bijzondere workshopmiddag op het strand, inclusief hapjes en drankjes!
2 – Je krijgt inzichten en van daaruit uitdagingen waar je op een andere manier mee aan de slag kunt in je bedrijf.
3 – Een inspiratieboost voor jezelf en je bedrijf
3 – Je krijgt iets mee voor wat je thuis/in je bedrijf kunt doen en herhalen
4 – Je ontmoet andere ‘bewuste’ ondernemers

Aanmelden:
De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Er zijn maximaal 8 plekken.
Voor meer informatie en om je aan te melden, neem gerust contact op!
info@puurmart.nl
06-83598445

Ervaringen van deelnemers: 

Startende ondernemer: “Tijdens de workshop van Jikke en Marit wordt er op een zeer creatieve manier naar de ondernemer gekeken. Niet naar de obstakels binnen je bedrijf maar echt naar de obstakels in jou.

Als beginnend ondernemer loop ik nogal vaak tegen mijzelf aan. Twijfels over of ik wel goed genoeg ben in wat ik doe zorgen ervoor dat ik meerdere malen heb bedacht te stoppen met mijn bedrijf. Tijdens deze workshop werd (pijnlijk) duidelijk dat niets mij in de weg staat behalve ikzelf. Ik had niet verwacht dat ik tot zoveel inzichten kon komen in 1 middag. Ik beveel de workshop van harte aan bij ondernemers die niet bang zijn om eens in de spiegel te kijken. Wellicht ben jij ook de enige die in de weg staat van je eigen succes. 
De begeleiding en het enthousiasme van Jikke en Marit hebben ervoor gezorgd dat iedereen zich open durfde te stellen en er een zeer prettige sfeer hing. Beide dames hebben ervoor gezorgd dat iedereen naar binnen durfde te kijken en zichzelf eens kritische vragen durfde te stellen. Keep up the good work!”

Al 40 jaar ondernemer: “Deze workshop was voor mij een natuurlijke stap in het proces waarbij ik steeds meer van denken en piekeren naar voelen en volgen ga. ‘De ondernemer in jou’ maakte mij bewust van waar mijn kracht ligt en vooral waar ik het meeste plezier aan beleef en dus verder mee wil als ondernemer. Het zijn vaak zaken die je wel weet maar nog onvoldoende bewust bent om er echt mee aan de slag te gaan.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s